Over AcoWood

Voor advies, engineering en fabricage van transportsystemen, product handling en finishing equipment kunt u bij maatwerkfabrikant AcoWood terecht. Al meer dan 20 jaar ontwerpen en produceren wij standaard en klant specifieke machines, met name voor de parketindustrie. Maatwerkoplossingen voor processing, transport en finishing zijn onze kernactiviteiten.

Adviesgesprek

In een adviesgesprek met de klant bespreken wij alle wensen en mogelijkheden. Door onze afdeling engineering wordt van de best passende oplossing een ontwerp gemaakt. Na goedkeuring van de klant kunnen wij de machine in eigen fabriek produceren.

Binnen de afgesproken levertijd

Al onze afdelingen zitten onder één dak. Van engineering tot en met de montage, met als resultaat dat de communicatielijnen kort zijn en u binnen de afgesproken levertijd een geheel naar uw wens gebouwde machine ontvangt.

Geschiedenis

In 1998 is AcoWood opgericht in Oosterwierum. Op dat moment was onze belangrijkste taak het verkopen van houtbewerkingsmachines, gereedschappen (zoals lintzaagbladen en cirkelvormige bladen) en allerlei andere kwaliteitsonderdelen voor de houtverwerkende industrie. Na twee jaar is daar het zelf ontwerpen en fabriceren van machines bijgekomen. In eerste instantie waren dat machines voor de houtbewerking, maar dat is na een tijd veranderd en werden de machines vooral voor de nabewerking van hout (parket) gemaakt. Spuiten, tussenschuren, drogen, maar ook het transporteren van hout en/of andere materialen.

In 2015 is AcoWood verhuisd naar de huidige locatie in Sumar. Hier beschikken we over een ruimere werkplaats, assemblagehal en testruimte waar onze machines zorgvuldig worden ontworpen, gebouwd en getest.

Pagina delen:

AcoWood B.V.

  • Maatwerkfabrikant
  • Alles onder één dak
  • Meer dan 20 jaar ervaring
Meer informatie of wilt u een afspraak inplannen? Vrijblijvend contact opnemen